Nieuw(s) in de praktijk – 2017

nieuws-fysiotherapie-kersenboogerd-hoorn

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg staan niet stil. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapeutische behandelingen. Ook vindt u hier informatie met betrekking tot nieuws uit onze eigen fysiotherapie praktijk.

Nieuws november 2017 – Plus Praktijk

Fysiotherapiepraktijk Kersenboogerd heeft het predicaat ‘Plus Praktijk’ ontvangen. Daarmee voldoet de praktijk aan strenge eisen voor wat betreft het leveren van kwaliteit, samenwerken met andere zorgverleners en korte wachttijden. Lees hier het complete persbericht uit het Noord-Hollands dagblad editie West-Friesland.

Nieuwsbrief oktober 2017

De vakanties zijn allemaal weer achter de rug en dus is het weer tijd voor een nieuwsbrief. Met deze keer onder andere aandacht voor het Wandelen in de wijk.

Nieuwsbrief maart 2017

In de tweede nieuwsbrief van dit jaar onder andere aandacht voor de Nationale Diabetes Challenge, de nieuwe cursus BigMove die half april start, de verbouwing van de kleedkamers en nog veel meer.

Nieuwsbrief januari 2017

De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. Namens alle medewerkers het allerbeste voor 2017. In onze eerste nieuwsbrief van dit jaar onder andere aandacht voor ons project persoonsgerichte zorg, een dag uit het leven van een diëtist en meer.