Nieuw(s) in de praktijk – 2019

nieuws-fysiotherapie-kersenboogerd-hoorn

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg staan niet stil. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapeutische behandelingen. Ook vindt u hier informatie met betrekking tot nieuws uit onze eigen fysiotherapie praktijk.

Nieuwsbrief november 2019

In de derde nieuwsbrief van dit jaar stelt o.a. onze nieuwe collega fysiotherapeut, Stephanie Scholte, zich aan u voor. Stephanie is fysiotherapeut en manueel therapeut. Lees in onze nieuwsbrief meer informatie over Stephanie en over andere relevante zaken in ons Gezondheidscentrum.

Vertrek Patrick Koekenbier

Na ruim 20 jaar met zeer veel plezier gewerkt te hebben als fysiotherapeut in het gezondheidscentrum, zal ik per 1 juli een nieuwe uitdaging aangaan. Ik heb een mooie baan gevonden als teamleider/docent-onderzoeker op de Hogeschool van Amsterdam, opleiding fysiotherapie.
 
In deze rol zal ik een team docenten gaan aansturen, zelf onderwijs gaan geven en wetenschappelijk onderzoek gaan uitvoeren. Deze baan ligt erg in het verlengde van mijn bijna afgeronde studie tot epidemioloog en ervaring als docent op SOMT University of Physiotherapy en biedt mij enorm veel nieuwe uitdagingen.
 
De keuze voor deze nieuwe baan was zeker niet makkelijk, omdat ik al die jaren met zeer veel plezier in het gezondheidscentrum gewerkt heb in een ontzettend fijn en deskundig team. Ik ben ook zeer trotst hoe wij ons de afgelopen jaren als team
professioneel ontwikkeld hebben en dat ik daar een rol in heb mogen
 spelen.
 
Ik heb het volledige vertrouwen dat mijn collega fysiotherapeuten de mooie ingeslagen weg zullen voortzetten en hoop dat de bewoners van de Kersenboogerd en collega’s in het gezondheidscentrum optimaal gebruik zullen blijven maken van hun enorme expertise.
 
Ik wil alle patiënten en collega’s bedanken voor hele fijne samenwerking en wellicht tot ziens!
 
Patrick
 

Nieuwsbrief april 2019

Vanaf nu is het ook mogelijk om u digitaal aan te melden voor een eerste afspraak in onze fysiotherapie praktijk. In onze nieuwsbrief van april leest u hier meer informatie over. Aanmelden kan ook nog altijd via deze website of via de assistente.

Nieuwsbrief januari 2019

In de eerste nieuwsbrief van 2019 onder andere aandacht voor oefentherapie bij COPD. Voorheen werd oefentherapie bij matig ernstige tot zeer ernstige COPD voor volwassenen pas vanaf de 21ste behandeling vergoed via de basis verzekering. Dat is nu veranderd, vanaf de eerste behandeling geldt vergoeding maar er moet dan wel direct eigen risico betaald worden. Lees meer informatie in onze nieuwsbrief.