Eerste afspraak

eerste-afspraak-fysiotherapie-kersenboogerd-hoorn

De aanmelding

U wordt bij ons behandeld op afspraak en/of verwijzing. U kunt zich eenvoudig online aanmelden bij onze praktijk. Ook kunt u zich telefonisch of persoonlijk aanmelden bij de receptie van beide locaties. Wanneer dit mogelijk is, wordt direct een afspraak met u gemaakt zodat u dezelfde dag nog bij ons terecht kunt. Het is niet altijd mogelijk om direct dezelfde dag een afspraak in te plannen maar wij streven er in ieder geval naar u binnen 3 werkdagen in te plannen bij één van onze fysiotherapeuten.

Uw eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak zal de fysiotherapeut uw persoonsgegevens opnemen. Daarnaast zal er een gericht vraaggesprek plaatsvinden om uw gezondheidsprobleem in kaart te brengen. Dit wordt eventueel gevolgd door een lichamelijk onderzoek en/of het invullen van een vragenlijst. Uiteindelijk zal de fysiotherapeut samen met u bespreken hoe het behandelplan eruit gaat zien.

Wat neemt u mee?

Verwijspapieren:
U heeft tegenwoordig geen verwijzing meer nodig van uw huisarts en/of specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. In sommige gevallen krijgt u er toch nog één van uw huisarts of specialist. Heeft u een verwijsbrief gekregen? Neem deze dan mee naar uw eerste afspraak.

Geldig legitimatiebewijs:
Op basis van de Zorgverzekeringswet moeten patiënten zich kunnen legitimeren zodat de zorgverlener zeker weet dat u degene bent die hoort bij het Burger Service Nummer (BSN).

Handdoek:
Wij spannen ons in om te kunnen werken in een schone omgeving. Wanneer u behandeld wordt in één van de behandelkamers, maar ook als u traint in de oefenzaal, vragen wij u een grote handdoek meenemen. Wij vragen u ook onze oefenzaal alleen te betreden met schone (sport)schoenen.

Uw bezoek aan de praktijk

De locatie van de behandeling wordt bij het maken van de afspraak aangegeven en/of op uw afsprakenkaartje vermeld.

Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. Kijk op afspraak annuleren hoe u een afspraak kunt afzeggen.